Fafo i media
Fafo oppgraderer sine nettsider og har i den forbindelse litt problemer med søkefunksjonen og visning av publikasjoner. Hvis du ikke finner det du leter etter kan du sende en epost til så skal vi bistå deg

Fafo i media

Kampen om pensjon trolig tapt
mandag, 24 juni 2019
- ifølge Kristine Nergaard, i hvert fall i lønnsoppgjøret her.
Vetle hadde null fravær - vant iPad
fredag, 21 juni 2019

Jon Rogstad sier frafall i videregående skole starter med mye fravær. Han har vært med på å skrive Fafo-rapporten om fraværsgrensen

Homofili og helvete
fredag, 21 juni 2019
En Fafo-undersøkelse fra 2017 viser at en fjerdedel av ungdommer med innvandrerbakgrunn mener homofili er uakseptabelt. Ungdommene svarte at de tror dobbelt så mange i foreldregenerasjonen mener det samme.
Fortsatt for få hele stillinger i pleie og omsorg. Kan Fredrikstad løse deltidsfloken?
tirsdag, 18 juni 2019
Tallenes tale er brutal i den ferske rapporten «En ny vei mot heltidskultur»: Andelen som jobber deltid i pleie og omsorg står stille.
Slik klarte Oslo kommune å få over 2.000 flere ansatte i heltidsstillinger i løpet av fire år
mandag, 17 juni 2019

Den ferske Fafo-rapporten «En ny vei mot heltidskultur» viser hvorfor arbeidet for en heltidskultur er viktig.

Nav-anbud til besvær
mandag, 17 juni 2019
Anbud på Nav-tiltak skaper utrygge arbeidsplasser for dem som har til oppgave å lose jobbsøkere inn i arbeidslivet. Og ingen vet hva anbudssystemet koster. - Det vises bl.a. til Fafo-rapporten Når velferd er til salgs.
Bedrifter misbruker NAV-støtte
mandag, 17 juni 2019
Det vises bl.a. til Fafo-rapporten Arbeidsrettede tiltak.
Se også NRK Hordaland: – Det et kjent problem at slike ordninger utnyttes av enkelte arbeidsgivere, sier Fafo-forsker Johan Røed Steen.
Heltidskultur lar vente på seg: Mange sykepleiere ønsker å jobbe deltid
mandag, 17 juni 2019
Mange sykepleiere jobber frivillig deltid. Det er problematisk for Sykepleierforbundet i diskusjonen om heltidskultur, sier forsker Leif E. Moland. - Se Fafo-rapporten En ny vei mot heltidskultur.
Fafo trekker tilbake rapport
fredag, 14 juni 2019
Fafo skriver at uklarheter i spørsmålsstillingen kan ha ført til at mange har sagt seg enige. Saken er gjengitt i en rekke media, se f.eks. Forskerforum.
Vil endre passregler for å hindre at norske barn blir sendt til koranskoler
fredag, 14 juni 2019

En Fafo-rapport fra januar i år, viste at nesten fire av ti norske ungdommer med somalisk bakgrunn har blitt sendt på skole i utlandet.
Se rapporten Migrasjon, foreldreskap og sosial kontroll.

Regjeringa vil gi Arbeidstilsynet mer makt
torsdag, 13 juni 2019

Fafo har fått i oppdrag fra departementet å kartlegge hvordan reglene om midlertidig ansettelse og innleie fra bemanningsforetak blir håndhevet.

Stadig flere polske bygningsarbeidere reiser hjem
mandag, 10 juni 2019
En spørreundersøkelse Fafo har gjennomført viser at 44 prosent av de spurte mener at arbeidsinnvandrere presser svake grupper i Norge ut av arbeidsmarkedet.
<<  1 [23 4 5 6  >>