Skip to main content

Nyhet

Julehilsen fra Fafo

Fafos daglige leder, Tone Fløtten, ønsker alle samarbeidspartnere og venner en god jul og et godt nytt år.

Et år for historiebøkene nærmer seg slutten. Knapt noe har forløpt slik vi planla på denne tiden i fjor, og hele Norges evne til omstilling har virkelig blitt satt på prøve. Vi på Fafo har gjort vårt beste for å opprettholde aktiviteten. Fra hjemmekontorene har vi jobbet med prosjekter, søkt midler, publisert rapporter og artikler og holdt innledninger og foredrag. Fafofrokoster og andre seminarer har blitt erstattet med webinarer. Våre oppdragsgivere og samarbeidspartnere har vi møtt digitalt. Det har vært annerledes og krevende, men sammen har vi fått til mye i koronaåret.

Vi takker alle venner av Fafo for i år og ser fram til spennende samarbeid i 2021. Forhåpentligvis kan vi etter hvert møtes fysisk igjen, men inntil da ønsker vi dere en fredelig julefeiring og et godt nytt år!

For perspektiver på hvordan julen har artet seg tidligere, deler vi denne artikkelen om hvordan julefeiringen har endret seg i takt med det norske arbeidslivet. I «Arbeidslivets jul – fra hunger til forbruksfest» har vi sydd sammen tekst og bilder som gir et lite innblikk i arbeidsfolkets opplevelse av julehøytiden fra 1850 til i dag. Les hele artikkelen på Arbeidslivet.no

 

På vegne av alle oss på Fafo, Tone Fløtten, daglig leder. 

 

 

 

 

  • Publisert: 18. desember 2020